pondělí 28. dubna 2014

Zajímavé nabídky práce z Česka i ze zahraničí

Facebooková skupina Nabídky práce, volná místa, pracovní příležitosti, zaměstnání z celé ČR přilákala zajímavé inzerenty, kteří pravidelně vkládají nabídky práce v Česku i v zahraničí, například ve Švýcarsku. Nové příspěvky přibývají každý den, navštivte nás, jistě objevíte i něco právě pro Vás !


4 komentáře:

  1. Kéž bych tak uměl pořádně nějaký cizí jazyk. Pak bych se také mohl dívat po práci v zahraničí. Bohužel tuto znalost nemám, takže když jsem si naposledy hledal práci, byl jsem omezený jen domácím pracovním trhem. Ta nabídka tehdy bohužel nebyla moc velká, tak jsem se rozhodl vydat trochu jinou cestou a začal podnikat. Myslím si, že jsem dobře udělal. Teď dokonce přemýšlím nad tím, jestli by se mi nevyplatilo založení s.r.o.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to vám gratuluji. Podle mě jste jeden z mála. Co vím, tak spousta podnikatelů je na tom v poslední době bídně. Snad vás něco podobného taky nepotká. Jako takovou prevenci bych být vámi možná zvážila pojištění pro firmy. Nepřemýšlel jste nad něčím takovým? Sama právě také podnikám a dost nad tím uvažuji.

      Vymazat
  2. Taky se teď dívám všemožně po různých nabídkách práce. Ještě donedávna jsem měla své vlastní s.r.o. Bohužel mě ale dostihla současná krize a musela jsem své podnikání opustit. O moje s.r.o. se teď stará firma specializující se na likvidace společností. Nevím jestli se do podnikání chci po této zkušenosti pouštět znovu. Spíš asi ne.

    OdpovědětVymazat
  3. Není to tak dávno, co jsem se také dívala na pracovní nabídky v zahraničí. Ne, že bych se svojí prací nebyla spokojená, ale ten plat by určitě mohl být lepší. A přecejen, pokud člověk chce více peněz, je určitě lepší se dívat v zahraničí. Nejsem ale stále rozhodnutá, jestli do toho jít nebo ne. Spíše zatím asi zůstanu u nás.

    OdpovědětVymazat