pondělí 11. listopadu 2013

Aktuální nabídka práce pro programátory: Vývojář/správce CMS Drupal - centrum PRAHY.

Chcete se podílet na zajímavém projektu v oblasti her a loterií s mezinárodním dosahem? Hledáme vývojáře/správce CMS Drupal, který nám pomůže s vývojem front-endu herního systému. Budete pracovat na integraci herního systému, vývoji front-endu na bázi Drupal a jeho propojení s ostatními složkami systému.
Pro kompletní kvalifikační údaje a kontaktní informace navštivte ještě dnes http://goo.gl/N3OEgI
Pracovní nabídky pro programátory ze všech krajů ČR najdete na http://goo.gl/5H7o1o
případně na Facebooku na http://goo.gl/7Lm8MK

4 komentáře:

  1. Tyjo nějakého ajťáka bych do firmy celkem taky potřeboval. Celkově se teď chystám firmu zmodernizovat, takže to bude chtít nabrat i více zaměstnanců. Hlavně chci ale investovat do modernizace výroby. Tam například nutně potřebujeme nové kompresory. Naštěstí už se mi ale povedlo najít firmu, která se specializuje na prodej šroubových kompresorů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono hodně záleží co konkrétně byste potřeboval. Jestli pro vás ale můžu mít jeden tip, tak z vlastní zkušenosti můžu říct, že asi úplně nejlepší je nechat si udělat IT řešení na míru. Sám jsem to takto nedávno dělal ve své firmě. Něco to sice stálo, ale všechno funguje jak má a já jsem spokojený.

      Vymazat
  2. Najít dneska schopné lidi v oblasti IT je opravdu často problém. Zvlášť pokud se jedná třeba o programování a nějaké složitější věci. Naopak ale pokud člověk potřebuje třeba nějakou webovou prezentaci nebo e-shop na míru, tak toto dnes umí poměrně dost lidí. Sám jsem si nedávno takový e-e-shop právě nechával dělat.

    OdpovědětVymazat
  3. Si tak říkám, že takováto pozice programátora někde v IT oddělení může být vlastně celkem klidná činnost, ne? Docela velká výhoda je, že člověk v tomto odvětví asi nemusí moc řešit ani takové věci jako je například nevyplacené plnění za pracovní úraz. Právě toto jsem se svým bývalým zaměstnavatelem musela nedávno řešit a nebylo to vůbec nic příjemného.

    OdpovědětVymazat